KOCAELİ / KARTEPE - Kartepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Afet Bölgesindeki Okullarda Risk ve Tehlike  Yönetimi Teknik Çözüm Ekibinde yer alan okulumuz öğretmenleri Elektrik Elektronik Alan Şefimiz Çetin TAHTACI, Tesisat Teknolojisi Alan Şefimiz Salih ŞAHİN,  İsa BALLI ve M. Emin EREL Osmaniye'de depremden etkilenen kamu okullarının bakım ve onarım işlerine başladılar.

Ailemiz adına onlarla gurur duyuyor ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Mrt

DERSLERE TRT EBA LİSEDEN, EBA.GOV.TR'DEN ULAŞABİLİRSİNİZ...

Şbt

Corona (Korona) virüsü hayvanlar arasında yaygın olan büyük bir virüs grubudur. Nadir durumlarda, bilim adamlarının zoonotik olarak adlandırdığı durumdur, yani hayvanlardan insanlara bulaşabilirler.

Şbt

"Geleceğinize Gelin" Projesi Şubat-2020 Dönemi Evrensel İnsani Değerler Mesajı: "Yalnız kendini koruyan kişi merhamet sahibi değildir. Merhametli kişi başkalarının iyiliği için çalışan kimsedir. İyi kimse derdi olanlara deva olur.  " (Yusuf Has Hacib)

KARTEPE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BESLENME DOSTU VE BEYAZ BAYRAK