KOCAELİ / KARTEPE - Kartepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ara

Okukumuzda sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor. Satranç çalışmaları Matematik Öğretmeni Ali KÜÇÜKÖZER gözetiminde devam ediyor.

Ara

Okulumuza JCB iş makinası hediye eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir BÜYÜKAKIN şahsında Şube Müdürü Cemil GÜRGEN'e  okulumuzun tüm paydaşları adına çok teşekkür ederiz..

Kas

Okulumuzun 9/H şubesi 2885 okul numaralı Muharrem KERETAŞ Geleneksel Wushu Kung-Fu Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olarak hem okulumuzun hem de ilimizin gururu olmuştur. Kartepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ailesi olarak öğrencimizi içten dileklerimizle kutlarız. Başarılarının devamını dileriz. Öğrencimizi ve emeği geçen herkesi tebrik ederiz.

Kas

Kartepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, gururla duyuruyor ki, Kodelig 2023 yarışmasında Mini Sumo ve Çizgi İzleyen kategorilerinde iddialı bir katılım gerçekleştirdik. Bu heyecan verici yarışma, 23-24-25 Ekim tarihlerinde gerçekleşti, rehberliklerindeki deneyimli öğretmenler Cengiz ÇAVUŞ ve Hüseyin EROĞLU ile birlikte.

Öğrenci kadromuzda yer alan Muhammed Arda GÖKMEN, Ahmet Ege AYTEKİN, Recep Sefa TEMİZ ve Yusuf BENGİ ile birlikte ortaya koyduğumuz başarı, sadece yarışma günleriyle sınırlı kalmadı. 27 Ekim'de, Kodelik kapsamında okulumuzda üretilen robotları, birbirinden yetenekli öğrencilerimizin emeğiyle hazırlanan sergi alanında büyük bir gurur ve özveri ile sergiledik.

Kas

Kartepe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sayın Erol ARUTAN okulumuza anlamlı ziyarette bulundu. Okulumuzda göreve başlayan Okul Müdürümüz İbrahim ŞEN'i, Müdür Yardımcısı İbrahim ANLAR'ı 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde ziyaret ederek yeni görevlerinde başarı dileklerinde bulundu. Ziyarette Kartepe Okul Sporları Koordinatörü Ferhat YAŞAR, Kartepe Gençlik Merkezi Müdürü Soner AÇIKYOL, Kartepe Hergeleci İbrahim Spor Salonu Tesis Amiri Selçuk KURT da hazır bulunarak başarı dileklerini iletmişlerdir. Anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın mimarı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikal edişinin 85.'nci yıldönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.

İbrahim ŞEN

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda yapılan birçok etkinlikle coşkulu bir biçimde kutlandı.

Kas

Kartepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 13 Ekim 23 günü planlı bir şekilde okulumuzda deprem tatbikatı yaparak sonucun değerlendirilmesi için kürsü de görevli öğretmenin konuşması ile tamamlanmıştır.

Tahliye işleminin planlandığı şekilde tamamlandığı görülmüştür. Tespit edilen eksikliklerin kürsüden öğrencileriyle paylaşılması ile tatbikat başarıli bir şekilde tamamlanmıştır.

Kas

2023/2024 Eğitim Öğretim  yılında Okulumuz da yeni seçilen Okul Aile Birliği  Yönetimi Okul Müdürü İbrahim Şen,Okul Aile Birliği Başkanı Şermin Fındık ,Yönetim kurulu üyeleri Muhammet Akçayır ve Sevcan Alptekin ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ferhat DİLEK’ i Eğitim Öğretim yılında yapmak istedikleri çalışmalar hakkında bilgi vermek için makamında ziyaret ettik.

Ekm

İbrahim ŞEN