KOCAELİ / KARTEPE - Kartepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

KOCAELİ BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYEMİZE TEŞEKKÜRLER

Okulumuza JCB iş makinası hediye eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir BÜYÜKAKIN şahsında Şube Müdürü Cemil GÜRGEN'e  okulumuzun tüm paydaşları adına çok teşekkür ederiz..

Okulumuzun çevre paydaşlarıyla işbirliği devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile okulumuz arasında yapılan ortak çalışma ve işbirliği her zaman olduğu gibi yine değer kazandırmaya devam ediyor. Okulumuza her zaman verdikleri katkılardan dolayı teşekkür eder, işbirliği ve paydaş etkileşiminin her zaman önemli olduğunu bilerek bundan sonra da birlikte yeni projeler üretmeye çalışacağız. Başta Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir BÜYÜKAKIN'a ve Şube Müdürü Cemil GÜRGEN'e sonrasında bu birlikteğe önem veren bütün çalışanlara teşkkürlerimizi bir borç biliriz.

Yayın: 18.12.2023 - Güncelleme: 18.12.2023 16:36 - Görüntülenme: 117