KOCAELİ / KARTEPE - Kartepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

ŞİŞMAN MOTOR A.Ş. TARAFINDAN OKULUMUZA SCOOTER BAĞIŞI YAPILDI

ŞİŞMAN MOTOR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Murat ŞİŞMAN Okulumuz Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı öğrencilerimizin atölye eğitimlerinde kullanılmak üzere 2 adet benzinli scooter bağışı yaptı.

Okul Müdürümüz İbrahim ŞEN, Şişman Motor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat ŞİŞMAN'a katkılarından dolayı teşekkür ederek mesleki eğitimde OKUL-İŞLETME işbirliğinin önemine vurgu yaptı ve mevcut işbirliğinin artarak devam etmesini arzu ettiğini vurguladı.

Şişman Motor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat ŞİŞMAN, iş piyasasındaki yetişmiş teknik eleman ihtiyacına vurgu yaparak bu ihtiyacın karşılanması için Kartepe Mesleki ve Teknik nadolu Lisesi gibi kurumların önemli bir yere sahip olduğunu belirtti. Murat ŞİŞMAN teknik eğitime desteklerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.

30-01-202430-01-202430-01-2024

Yayın: 30.01.2024 - Güncelleme: 30.01.2024 12:15 - Görüntülenme: 94